vineri, 17 septembrie 2010

Nu tinea de tine...





Dureri de cap gasite in momente inoportune, goluri lasate ca niste firimituri  ce se adancesc si nu duc niciodata inapoi, nopti pierdute pe gandurile tale si pe intrebarile mele, zambetele din cauza a "ce ar fi fost daca", zorii zilei de atunci si de acum, privirea pierduta. 


Cum perfectiunea poate fi atinsa asa greu iar pierderea ei presupune o fractiune de secunda? Inca o fractiune si devine eterna. Iar eternitatea pare asa mare incat provoaca frica dar de fapt nu durata ei e cea care ridica sprancene si stramba din multe nasuri ci toate punctele de suspensie aparute fara sens, pauzele in care ti-ai dori sa sari direct la final sperand sa retraiesti inceputul. Ambiguu dar perfect.


Ajungi intr-un punct in care realizezi ca nu mai tine de tine si urasti, te urasti pentru ca tu stii ce vrei si pentru ce ai risca. Urasti de fapt ca nu stii pentru ca de data asta nu ai cum sa citesti in carti sau in stele, sa traiesti experienta, sa iti povesteasca cineva pentru a stii. De data asta trebuie sa astepti si sa speri ca vei afla. Tine de celalalt si nu vrei! Dar devii familiar cu nestiinta si trece si te trezesti intr-o zi cand descoperi si nu intelegi care mai e rostul. E prea tarziu, nu mai ai nevoie iar faptul ca acum nu mai e atunci, ca tu nu mai esti ea din trecut, ca ai inteles ca e pierdut, schimba variabila "celalalt", transformandu-l intr-o constanta cu care te inveti si isi pierde din valoare pentru ca rezultatul e mereu acelasi iar pe tine deja nu te mai  intereseaza. Desi candva, cumva, ti-ai jurat imposibilul pentru acel imprevizibil. 


Si iar urasti, dar nu pe tine de data aceasta. Ci pe celalalt. Pentru ca...sunt sute de motive. De fapt, pentru atunci care a devenit prea tarziu iar acum- neincapator. Nici macar tresarirea nu a mai pastrat-o pentru ca nu...tinea de tine. Iar concluzia doare cel mai tare. Si detesti sentimentul de a vrea ceva ce nu poti avea. Dar te obisnuiesti chiar daca e sacaitor si cauti portite, si te arunci in cuvinte si in comportamente contradictorii construind o imagine falsa, usor instabila. Dar macar te-ai obsinuit....


*




Melodia serii...







They call me white sinner, black martyr, live wire
Fire starter, jungle brother, red neck cracker, freak of nature
New world slacker, sex junkie lookin' for a dealer



*



0 comentarii:

Popular Posts

Followers

Recent Posts